fbpx

LASSÍTS VELÜNK!

A lassítás útja a felismeréssel kezdődik, és a változás és változtatás iránti vággyal. A programjainkkal a kezdetektől szeretnénk téged végigkísérni, segíteni és inspirálni az utadon. Ismerd meg, milyen világban kell helyt állnod, értsd meg a rád ható és benned lévő gyorsító kényszereket, és fedezd fel a mélyebb összefüggéseket! A programjainkon sok tippet, gyakorlati segítséget kaphatsz ehhez a folyamathoz, és közben reméljük, inspirációként is szolgálunk majd számodra a mindennapokban!

MÉG CSAK ISMERKEDSZ A SLOW-VAL?

slowblog_01

Ajánljuk a Slow Blogot többévnyi slow tartalommal.

Kövesd a Facebook oldalunkat a nemzetközi hírek és érdekességek, és a saját programjainkról szóló hírek miatt.

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi elküldünk neked egy hosszabb, szakmai összefoglalót a lassítás pszichológiájáról. A leveleket havonta küldjük, hírekből és inspirációból gyúrjuk őket össze.

Nézd meg, mit csinálunk az Instagramon, és kövesd Biró Eszti #slow52 fotókihívását!

Csatlakozz SlowEgyütt eseményeinkhez, amelyek évente háromszor szervezett tematikus, egyhónapos online kihívások a Facebook oldalunkon!

Hallgass bele Krajcsó Nelli, Slow Budapest alapító előadásaiba a lassításról!

ELJÖNNÉL EGY SLOW ELŐADÁSRA?

nelli_eloadasok

Várunk a SlowHow létformáló előadásainkra!

A SlowHow, ahogy a neve is utal rá, egyfajta útmutató, útkereső programsorozat, melynek a középpontjában az a kérdés áll, hogyan is tudunk lassítani, szemléletet váltani az élet különböző területein. Az egyszerre szakmai, ugyanakkor szórakoztató és elgondolkoztató előadások célja megoldási lehetőségek keresése és apró lépésekben az életminőségünk javítása – vagy ahogy mi fogalmaztunk, a létformálás. (tovább kattintva a SlowHow oldalára)

Hallgasd meg Krajcsó Nelli, Slow Budapest alapító előadásait!

Krajcsó Nelli, a Slow Budapest alapítója sok helyen tart előadást, nézz el ide, hogy megtudd, hol hallgathatod meg a legközelebb!

SZERETNÉD ÁTÉLNI A SLOW ÉLMÉNYT A VÁROSBAN?

slowseta-fejlec2

Gyere el egy slow sétánkra!

A város megismerésére a séta a legjobb módszer, hiszen a napi rohanásban nem vesszük észre a részleteket, pedig még az általunk ismert helyeken is mindig találkozhatunk újabb és újabb kincsekkel. A slow sétáinkon, melyeket az általunk 2014 tavaszán készített első budapesti slow térkép ihletett, célunk megmutatni Budapest alig ismert arcát, olyan részleteket és helyszíneket, amelyek hozzásegítenek minket ahhoz, hogy a városban is élhető életet tudjunk élni.

SZAKMAI SEGÍTSÉGET KERESEL A LASSÍTÁSHOZ?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ajánljuk a SlowTime – Tudatos Lassítás Programunkat és a mindfulness tréningjeinket és workshopjainkat!

SlowTime – Tudatos Lassítás Program

A Slow Budapestnél már régóta szerettünk volna egy olyan szakmai slow programot összeállítani, amit helytől és időtől függetlenül bárki használhat. Olyan programot, amit akár többször is végig lehet csinálni, vagy szüneteltetni, ha szükséges, nem marad le senki semmiről. Egy olyan programot, ami hozzánk híven inspiráló, színes és nem túláradó módon segít az egyensúly megteremtésében ebben a mai, rohanó világban. Így született meg a SlowTime – Tudatos Lassítás Programunk, ami egy olyan pszichológiai és mindfulness alapokra épülő interaktív online tanfolyam, ami segítséget nyújt azok számára, akik érdeklődnek a lassítás, a slow életmód iránt, és szükségük van egy kis támogatásra abban, hogy tudatosan, kiegyensúlyozottabban élhessenek.

Mindfulness Tréningek

Miért érezzük folyton azt, hogy rohan az idő? Miért van az, hogy bármennyire is akarunk és tervezünk, nem jut idő a fontos dolgokra? Miért élünk állandóan a múltban vagy a jövőben, ahelyett, hogy élveznénk a jelenünket? Hogyan lehet az állandó agyalást leállítani és megélni a pillanatot? Vajon a boldogság miért mindig a jövőben vár ránk? A mindfulness tréningeken és workshopokon a tudatos jelenlétet és önismeretet fejlesztő gyakorlatokon keresztül tanuljuk meg, hogyan vegyük sikeresen a nagyvárosi, túlhajszolt életmódunk által felvetett kihívásokat.

hirlevel_icon

Iratkozz fel hírlevelünkre!

És mi elküldünk neked egy hosszabb, slow filozófiai szakmai összefoglalót “A lassúság művészete” címmel.

Elolvastam és elfogadom az adatkezelési nyilatkozatot

Kövess minket egyéb csatornáinkon is!

facebook_circle_color-80instagram-512-2app-pinterest-icon-80