Bővül a Slow Térképünk!

A tavaszi nyereményjátékunk eredményeként a körül-belül 40 hellyel büszkélkedő budapesti slow térképünk az év végéig nagyjából ugyanennyi hellyel fog bővülni – hála nektek! 

 

3in1

 

Áprilisban elismertük, hogy mi sem ismerhetünk minden jó helyet a városunkban és arra kértünk titeket, hogy küldjétek be a kedvenc lassulsó helyeteket. Sok-sok igazán inspiráló ötletet és leírást, szép fotókat kaptunk tőletek, amit ezúton is szeretnénk újból megköszönni nektek!

Hogyan kerülnek fel az új helyek a térképre?

Újra a nyakunkba vettük a várost, és felosztva azt kerületekre, végigjártuk az új helyek listáját, leellenőriztük a beküldött fotók minőségét, a leírásokat kiegészítettük, pontosítottuk, hogy továbbra is tudjuk tartani a magunkkal szemben felállított minőségi színvonalat. A körbejárások során üldögéltünk a helyeken, beszívtuk az illatukat, felfedeztük a részleteiket, hogy átéljük azt, amit ti is éreztetek, mikor beküldtétek nekünk az ötleteiteket!

A belső kerületektől a külvárosig haladunk

Nagyon örültünk, amikor láttuk, hogy az 1. kerülettől egészen a 22-ikig mindenhol jártatok. Így a kibővített térképen a belvárosi fókusz reményeink szerint egy picit kiegyensúlyozódik majd. Az 1-2-3-5-8-13. kerületek már ki lettek egészítve a térképen, a helyek feltöltése folyamatos. A további frissítésekért kövessétek a Facebook oldalunkat!

 A helyeket végig is sétáljuk!

Minden hónap 3. szombatján slowSÉTÁKat szervezünk a kedvenc slow helyeink körbejárására, magyar és angol nyelven. A sétáinkon arra biztatunk mindenkit, hogy tegye el a fényképezős telefonját, és nézze a saját szemével a szépségeket. A túra nem időre megy, így ha valahol többet szeretnénk időzni, merengeni, megállunk. Kikapcsolunk, és beszélgetünk, megosztjuk a másikkal a kapcsolódó, kedves történeteinket, lerajzoljuk a kedvenc mesénket, miközben felfedezzük a várost. Megismerjük egymást, igazi közösséggé válunk a séta végére. Járj velünk te is egyet!