Új, őszi slowDIY workshop anyukáknak és gyerekeknek!

A sűrű szeptemberi időszakban az iskolakezdésre hangolódunk füzetcsomagolós workshopjainkkal. Anyukákat és gyerkőcöket is várunk!
füz_all

 

Azt gondoltuk, hogy kicsit tehermentesítjük az iskolakezdés miatt túlterhelt szülőket, mert ilyenkor sok minden összejöhet, az utolsó augusztusi és az első szeptemberi napok igazán gyorsak tudnak lenni. Az Anyukákat és Apukákat közös, baráti fröccsözésnek álcázott füzetcsomagolós workshopra várjuk, ahol végre nem egyedül kell csomagolásba öltöztetni a füzeteket és könyveket, hanem jó társaságban, egymást inspirálva és segítve töltjük az időt, alkotunk.

A workshopon újrahasznosított és általunk előkészített csomagolópapírt használunk a 4R (reduce, reuse, recycle, repair) jegyében. A szülők tehermentesítése mellett fontosnak tartjuk a gyerekek bevonását is a saját füzeteik csomagolásába. Nekik krumplinyomdázós, festős kézműves játszóházat szerveztünk, így, játékosan ők dekorálják a borítóikat, és mindenki saját készítésű füzetborítóval vághat neki az új tanévnek. Hajtogatunk, rajzolunk, festünk, ragasztunk. Az alkotás tölt. Kapcsoljatok ki ti is velünk az aktuális slowDIY workshopok valamelyikén!

 

füz_6

Időpontok, árak, további információk ezen a linken, jelentkezés a zselyke@slowbudapest.com e-mail címen.