Slow séta június 21-én!

Tavasszal elkészítettük Budapest első slow térképét, amit nagyon szerettetek. Azóta a Telenor jóvoltából nyereményjátékot is játszottatok velünk, így bővítve a térképünket több mint 50 új hellyel. A térképünk igazi közösségi térkép lett, ahol a csepeli Kis-Duna parttól a Hármashatárhegyig fent vannak a legjobb helyek a feltöltődésre és kikapcsolódásra.

A slow térkép körüli izgalmakat most egy sétával fokozzuk, hogy az élmény szó szerint közösségi legyen!

 

facebookcover

Június 21-én, a nemzetközi slow nap alkalmából a Fabulous Budapest vezetésével végigsétáljuk Budapest néhány slow pontját, és megtapasztaljuk, milyen lassan létezni a városban egy szombat délutánon. Megmutatjuk, milyen kincseket rejtenek a helyek, felfedezzük együtt a megmosolyogtató részleteket, rácsodálkozunk a rejtett szépségekre, történetek mesélünk, és szörpözni és üveggolyózni is fogunk. Éééés… minden velünk sétálót slow ajándékkal várjuk! A térképünket képeslappá formáltuk XNDR-rel és igazi, elfeledett, slow (magasnyomásos) technikával és régi gépekkel nyomtatjuk ki nektek az INK Letterpress csapatával!

 

Június 21-én 18 órától Pestről indulunk és Budára érkezünk, a Filozófusok kertjébe, ahol a 2 órás sétát egy naplementenézős piknikkel zárjuk, ami sétától függetlenül mindenki számára nyitott. A piknik hangulatáról a Slow Dekor gondoskodik lámpásokkal, nyári füzérekkel, vidám dekortárgyakkal. Ahhoz, hogy kényelmesen tudjunk piknikelni, enni-, innivalót és plédet hozz magaddal!

EZEN A SZOMBATON NEM KELL A FELTÖLTŐDÉSÉRT ELUTAZNOD BUDAPESTRŐL! TARTS VELÜNK!

 

A sétára 20 főt várunk, a részvétel 1000 Ft-ba kerül, ami az anyagköltséget fedezi. Regisztrálni a seta@slowbudapest.com e-mail címen tudsz június 20-a 19 óráig. A levél tárgyába írd bele: Slow séta jelentkezés. Egyszeri regisztrációval maximum két főt lehet regisztrálni, névvel és e-mail címmel, a részvétel nem átruházható. Az e-mailekre 24 órán belül válaszolunk. A találkozási pontról és a séta további részleteiről 1 nappal a séta előtt értesítünk. A sétát lemondani a seta@slowbudapest.com e-mail címen tudod legkésőbb 2 nappal a séta előtt. A sétát eső esetén is megtartjuk. A fizetés a helyszínen történik.

 

ÚJ IDŐPONT!

A nagy érdeklődésre való tekintettel, a 18 órától kezdődő séta mellett 18.30-kor is indítunk egyet. Jelentkezni ez utóbbira tudtok. A lényeg, hogy a naplementét így sem késsük le 🙂

További részletekért kövesd a Facebook oldalunkat, és az esemény hivatalos oldalát:

https://www.facebook.com/SlowBudapest

https://www.facebook.com/events/598646503575689/?context=create&source=49

 

Együttműködő partnereink:

logo_border

Szandi_logo

 

 

 

slowlogo

logo_negyzet