Új slowEXPERIENCE workshop időpontok!

A májusban elindított workshopjaink egyre nagyobb érdeklődéssel mennek, aminek nagyon örülünk. Köszönjük a sok-sok jelentkezést, nagyon boldogok vagyunk, hogy ennyien érdeklődtök a témáink iránt!

 

5

 

 

 

A héten teltházzal megy a csütörtöki slowMIND, ami új helyszínen, a MagNet Közösségi Házban lesz megrendezve.

 

 

 

 

 

3

 

 

 

A jövő héten, szintén csütörtökön 18.30-tól slowMOVE, szabadtéri bodyART óra lesz a Margit szigeten, amire tudtok még jelentkezni az info@slowbudapest.com-on.

 

 

 

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

 

 

 

 

Szintén jövő héten, szombaton (június 14-én) pedig a slowDIY papírvirágkészítő workshopját tartjuk a Müsziben. A jelentkezés itt is nyitva áll.

 

 

 

 

 

 

Az órákról a fotókat itt tudjátok megnézni.

 

A nagy érdelődésre való tekintettel pedig új slowMIND alkalmat szervezünk! Július 3.-án, csütörtök este 18.00 órától, amire már most lehet jelentkezni az info@slowbudapest.com-on!

 

Az éber figyelem azt jelenti, hogy figyelmünket az itt és mostban tartjuk, és ítélkezés nélkül vagyunk jelen. Észrevesszük, hogy a világ és benne az életünk pillanatról pillanatra bonatkozik ki a szemünk előtt. Hogy egyetlen matéria van, amivel dolgozni tudunk: ez a pillanat, a jelenünk. Ha nem veszünk tudomást a jelenünkről, mert figyelmünk a múltban, vagy éppen a jövőben kalandozik, elmulasztunk rácsodálkozni, ahogy az élet sűrű szövete körbevesz és befogad bennünket.