Slow Budapest térkép nyereményjáték

Budapest első slow térképét most te is alakíthatod! Szeretnénk egy játékra invitálni mindenkit, kapcsolódva a Telenor és a Microsoft „Dolgozz Otthonról Nap – dolgozz bárhonnan” kampányához, amelyben szakmai partnerként működünk együtt.

 

Látogasd meg és fotózd le a saját kedvenc slow helyeidet, és küldd el nekünk 2014. május 30-ig egy személyes mondattal arról, miért slow számodra az adott helyszín! A játékban résztvevők között kisorsolunk egy értékes, a bárhonnan történő munkavégzésre és kikapcsolódásra egyaránt alkalmas Fujitsu Stylistic Y702 hybrid laptopot (laptop és táblagép egyben) a „Dolgozz Otthonról Nap – dolgozz bárhonnan” szervezője, a Telenor jóvoltából.

 

Milyen helyszíneket várunk?

Olyan parkokat, tereket, kilátókat, amelyek az apró csodáikkal és ideális hangulatukkal ott vannak mellettünk, de a nagy rohanásban észre sem vesszük őket. Budapest olyan részeit, helyszíneit, ahol kötetlenül tudunk kikapcsolódni, olvasni, sétálni, pihenni, piknikezni – egyszóval a város zajától és főképp a megszokástól elszabadulni. Szeretnénk, ha a térképünkön lévő helyek alternatívát adnának a munkanapokra is, az irodától távoli munkavégzésre, munkaebédre a kollégáinkkal, kötetlen megbeszélésekre, ezért olyan helyszíneket is várunk, ahol szívesen dolgoznál (vagy dolgoztál) május 10-én a Dolgozz Otthonról, Dolgozz Bárhonnan Nap-on.

Mivel a térkép nem vendéglátóipari helyajánló, ezért bárokat, éttermeket, kocsmákat, reggelizőket most nem keresünk. A beküldött helyszínek lényege az, hogy bárki számára elérhetőek, akár pénz nélkül is.

 

Mikor érvényes a jelentkezés?

Ha 2014. május 30. éjfélig az info@slowbudapest.com–ra küldesz nekünk:

  1. Személyes adatokat: a nevedet és az e-mail címedet
  2. A helyszín nevét és elhelyezkedését (nem feltétlenül GPS koordinátaszerűen, de úgy, hogy el tudjuk majd helyezni a térképen. Ha pl Google maps segítségével egy jelölővel mutatod meg, az a legnagyobb segítség)
  3. Egy fotót a helyszínről, amiről be tudjuk azonosítani.
  4. Egy fotót a helyszín egyik apró részletéről: ez lehet egy kis pad, kavics, rajz, bármilyen érdekesség, ami megfog.
  5. Egy személyes mondatot arról, miért slow szerinted a hely, és hogy te mire használod (munkára, kikacsolódásra, mély gondolkodásra, beszélgetésekre)

A hivatalos játékszabályzatot itt tudod megnézni.

 

A nyereményjáték menete:

A fenti feltételeknek megfelelő résztvevők között 2014. június 5-ig kisorsolunk Fujitsu Stylistic Y702 hybrid laptopot, amelyről e-mailen értesítjük a nyertest. Ugyanolyan helyszín beküldése esetén a résztvevők egyenlő eséllyel indulnak a játékban.

 

A Dolgozz Otthonról Napról:

A Microsoft és a Telenor kezdeményezésében 2. alkalommal zajló Dolgozz Otthonról Nap kampány célja, hogy az elsősorban szellemi munkavállalókat foglalkoztató cégeket – és magukat a munkavállalókat megismertesse a rugalmas munkavégzés nyújtotta előnyökkel. A szervezők 2014-ben május 10-ét nevezték ki az otthonról vagy bárhonnan, az irodán kívül történő, rugalmas munkavégzés napjának, de céljuk – ahogy a Slow@Work mozgalomnak is – hogy ez a szemlélet a mindennapok részévé váljon, és hosszú távon szolgálja a dolgozók kiegyensúlyozottságát. A modern munkakultúra nyertesei végül mind a cégek mind pedig az így kiegyensúlyozottabbá váló munkavállalók. A Dolgozz Otthonról Nap szervezői és szakmai partnerei arra buzdítják a hazai szervezeteket, cégeket, munkavállalókat, hogy csatlakozzanak a május 10-i Dolgozz Otthonról Naphoz, és tapasztalják meg a távoli munkavégzés előnyeit. http://dolgozzotthonrolnap.hu;

Cégek regisztrációja: http://dolgozzotthonrolnap/#regisztracio

 

Játékra fel! 🙂

 

 

3 válaszok

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] tavaszi nyereményjátékunk eredményeként a körül-belül 40 hellyel büszkélkedő budapesti slow térképünk az év […]

  2. […] Budapest első slow térképét, amit nagyon szerettetek. Azóta a Telenor jóvoltából nyereményjátékot is játszottatok velünk, így bővítve a térképünket több mint 50 új hellyel. A térképünk […]

  3. […] Az elmúlt két hétben közel 50 slow helyet kaptunk tőletek, köszönjük, hogy megosztjátok velünk legkedvesebb helyeiteket! A nagy sikerre való tekintettel úgy döntöttünk, hogy a játék határidejét meghosszabbítjuk, így május 30-ig küldhetitek nekünk tippjeiteket. Már a nyári idő is a javunkat szolgálja! További részletek a játékról itt. […]

A hozzászólások nincsenek engedélyezve.