Rajzoljuk a slow forradalmat!

A lelassulás művészete a mindennapokban teljesedik ki. Azokban a pillanatokban, amikor megteremtjük magunknak az időt a családra, a barátokra, a kedvenc hobbijainkra, a mosolyokra. Olyan dolgokra, amelyeket már régen elfelejtettünk, pedig mindig is imádtunk, olyan dolgokra, amelyeket mindig is meg akartunk volna csinálni, csak az örökös rohanásban sosem volt rá időnk.

 

Biro_Eszter

A Slow Grafikák projectünkkel 2013. és 2014. szeptembere között minden héten tippeket adtunk a lelassulni vágyóknak. Összefogtunk elkötelezett grafikusokkal, akikkel együtt rajzoltuk a slow forradalmat.

Nekünk rajzolt:
A grafikák megtekinthetőek itt, vagy a Facebook oldalunkon.

 

1 válasz

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Egy nemzetközi mozgalom hazai megvalósulása, amely Budapesten tarol. Mindenki erről beszél(t), részt vettek, megmozgattak, változnak. A mozgalomról mi is írtunk, bár üzleti szempontból. Megéri kiégni harmincasként? Megéled az életed eseményeit, vagy csak rohansz, hogy ne maradj le a fontos dolgokról? Lassíts digitálisan, ételeiddel, életviteleddel, személyes kapcsolataiddal. Személyes kedvencem a Hét tippje rajzos rovat. […]

A hozzászólások nincsenek engedélyezve.