Így lassult Budapest a nyáron – Slow Hét lezárás

181200_605301632827998_351674210_n

Az árvízi izgalom után, a nagy nyári pörgésben közös lelassulásra hívtunk benneteket 2013. június 14. és 21. között. Slow Hetet szerveztünk, hogy mindenki megismerhesse, kipróbálhassa a tudatos visszalassulás mikéntjét. Az apropó a nemzetközi slow nap volt, amit számos országban több éve ünnepelnek és úgy gondoltuk, idén elérkezett az idő Magyarország számára is. A Slow Hét során mindennap részt vehettünk egy-egy kihíváson és megtapasztalhattuk, milyen az, amikor a kevesebb tényleg több.

Biciklis térképet rajzoltunk a Hungarian Cycle Chickel, újrahasznosítottunk a Messzelátó Egyesülettel, egy napra teljesen kikapcsoltunk, felfedeztük Budapestet a BudapestUnderguide-dal, reggeliztünk Lila Fügével és Fűszeres Eszterrel, olvastunk a metrón az Utazó Olvasóval és jógáztunk a Városligetben a Jalagati Jóga Clubbal. A nemzetközi slow napon, június 21-én pedig megbeszéltük, milyen volt a hét, ki hogyan érezte magát, hogyan lassult és milyen más módokat ismertek még.

Rengeteg élményt gyűjtöttünk, és köszönjük, hogy velünk voltatok. A Slow Hét után is arra biztatunk mindenkit, hogy önmagából kiindulva találjon rá a saját tempójának megfelelő, örömöt adó lelassulásra.

Fotókat a Slow Hétről a Facebook oldalunkon tudtok nézegetni ››