Lassíts! – Nemzetközi slow nap

Holnap a nemzetközi slow napon, a Slow Hét záróeseményeként alaposan körbe járjuk, az élet mely területén, hogyan lehet lelassítani, szó lesz elméletről, gyakorlatról, élményekről tapasztalatokról.

Ha nem menekültök el a városból a melegrekord napján, gyertek el holnap az Iskolába, válasszatok egy fotelt, süppedjetek bele, és hallgassátok figyelmesen mit mond a lelassulásról a Hungarian Cycle Chic, a Messzelátó Egyesület, a budapestUNDERGUIDE az Utazó Olvasó és a Jalagati Yoga Club.

Természetesen a Ti véleményetek is érdekel minket, azért a helyszínen felállítunk egy “slow falat” is, amit jól tele lehet majd irkálni a lelassulós tapasztalataitokkal, hogy hogyan éreztétek magatokat az elmúlt egy hétben, hogy számotokra mit a slow, hogy hol áll a sebességmutatótok és akartok-e lassítani?

Sőt az este folyamán azt is megtudhatjátok, ki nyerte a biciklizős napunkon felajánlott Töltődj fel! c. könyvet, a világ egyik legnépszerűbb inspirációs előadójától, Brendon Burchardtól, a HVG Könyvek jóvoltából.

Gyertek, lassuljunk együtt!

Időpont: 2013.06.21. (péntek) 19.00
Helyszín: Iskola (1061 Budapest, Hegedű u. 3.)

1 válasz

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] 2013. június 22. Slow Budapest keretein belül jógáztunk és másnap Slow beszélgetés […]

A hozzászólások nincsenek engedélyezve.