LASSÍTS VELÜNK!

slow_how_logo
slow_seta_logo
mindfulness_logo
slow_blog_logo
ahn_logo

A lassítás útja a felismeréssel kezdődik, és a változás és változtatás iránti vággyal. A programjainkkal a kezdetektől szeretnénk téged végigkísérni, segíteni és inspirálni az utadon. Ismerd meg, milyen világban kell helyt állnod, értsd meg a rád ható és benned lévő gyorsító kényszereket, és fedezd fel a mélyebb összefüggéseket! A programjainkon sok tippet, gyakorlati segítséget kaphatsz ehhez a folyamathoz, és közben reméljük, inspirációként is szolgálunk majd számodra a mindennapokban!

MÉG CSAK ISMERKEDSZ A SLOW-VAL?

slowblog_01

Ajánljuk a Slow Blogot többévnyi slow tartalommal.

Kövesd a Facebook oldalunkat a nemzetközi hírek és érdekességek, és a saját programjainkról szóló hírek miatt.

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi elküldünk neked egy hosszabb, szakmai összefoglalót a lassítás pszichológiájáról. A leveleket havonta küldjük, hírekből és inspirációból gyúrjuk őket össze.

Nézd meg, mit csinálunk az Instagramon, és kövesd Biró Eszti #slow52 fotókihívását!

Hallgass bele Krajcsó Nelli, Slow Budapest alapító előadásaiba a lassításról!

ELJÖNNÉL EGY SLOW ELŐADÁSRA?

nelli_eloadasok

Várunk a SlowHow létformáló előadásainkra!

A SlowHow, ahogy a neve is utal rá, egyfajta útmutató, útkereső programsorozat, melynek a középpontjában az a kérdés áll, hogyan is tudunk lassítani, szemléletet váltani az élet különböző területein. Az egyszerre szakmai, ugyanakkor szórakoztató és elgondolkoztató előadások célja megoldási lehetőségek keresése és apró lépésekben az életminőségünk javítása – vagy ahogy mi fogalmaztunk, a létformálás. (tovább kattintva a SlowHow oldalára)

Hallgasd meg Krajcsó Nelli, Slow Budapest alapító előadásait!

Krajcsó Nelli, a Slow Budapest alapítója sok helyen tart előadást, nézz el ide, hogy megtudd, hol hallgathatod meg a legközelebb!

SZERETNÉD ÁTÉLNI A SLOW ÉLMÉNYT A VÁROSBAN?

slowseta-fejlec2

Gyere el egy slow sétánkra!

A város megismerésére a séta a legjobb módszer, hiszen a napi rohanásban nem vesszük észre a részleteket, pedig még az általunk ismert helyeken is mindig találkozhatunk újabb és újabb kincsekkel. A slow sétáinkon, melyeket az általunk 2014 tavaszán készített első budapesti slow térkép ihletett, célunk megmutatni Budapest alig ismert arcát, olyan részleteket és helyszíneket, amelyek hozzásegítenek minket ahhoz, hogy a városban is élhető életet tudjunk élni.

SZAKMAI SEGÍTSÉGET KERESEL A LASSÍTÁSHOZ?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ajánljuk Mindfulness tréningjeinket és workshopjainkat!

Miért érezzük folyton azt, hogy rohan az idő? Miért van az, hogy bármennyire is akarunk és tervezünk, nem jut idő a fontos dolgokra? Miért élünk állandóan a múltban vagy a jövőben, ahelyett, hogy élveznénk a jelenünket? Hogyan lehet az állandó agyalást leállítani és megélni a pillanatot? Vajon a boldogság miért mindig a jövőben vár ránk? A mindfulness tréningeken és workshopokon a tudatos jelenlétet és önismeretet fejlesztő gyakorlatokon keresztül tanuljuk meg, hogyan vegyük sikeresen a nagyvárosi, túlhajszolt életmódunk által felvetett kihívásokat.

hirlevel_icon

Iratkozz fel hírlevelünkre!

És mi elküldünk neked egy hosszabb, slow filozófiai szakmai összefoglalót “A lassúság művészete” címmel.

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot

Kövess minket egyéb csatornáinkon is!

facebook_circle_color-80instagram-512-2app-pinterest-icon-80