Adatvédelmi nyilatkozat

  • Általános rendelkezések

A Slow Products Kft. (székhely: 1071 Budapest Damjanich utca 26/B, III/6.; cégjegyzék szám: 01-09-271606) tiszteletben tartja a www.slowbudapest.com honlapot (“Honlap”) látogatók adatvédelemhez való jogát. A jelen adatvédelmi nyilatkozat kiterjed a Slow Products Kft. által gyűjtött adatokra és arra, hogyan használja ezen adatokat. A jelen adatvédelmi nyilatkozat arról is tájékoztat, hogy mi a teendőd, ha nem járulsz hozzá személyes adataid gyűjtéséhez, kezeléséhez vagy megosztásához (továbbításához) a Honlap látogatása során.

A jelen adatvédelmi nyilatkozat bármikor módosítható, ezért kérjük, időszakonként ismételd meg ezen oldal látogatását annak biztosítása érdekében, hogy tisztában legyél a mindenkor hatályos adatvédelmi nyilatkozatunk tartalmával és ennek ismeretében tudd megadni vagy visszavonni hozzájárulásodat az adatkezeléshez. 

  • Személyes adatok

A Slow Products Kft. a személyes adataidat (név, cím, telefonszám, e-mail cím) kizárólag akkor kezeli, ha azokat önkéntesen rendelkezésre bocsátottad. Ha a kért személyes adatokat részünkre megadod, ezzel hozzájárulsz a megadott adatok kizárólag a Te azonosításod és statisztikai adatfeldolgozásod, a Veled való kapcsolattartás (ideértve hírlevél küldését, Slow Products Kft-vel összefüggő újdonságokról, termékekről, szolgáltatásokról való értesítést, megrendelések teljesítését) céljából történő kezeléséhez. Csak a jelen adatvédelmi nyilatkozatban megjelölt célból feltétlenül szükséges személyes adataidnak önkéntes megadását, és az ilyen adatok kezeléséhez való hozzájárulásodat kérjük. Személyes adataidat kizárólag a jelen adatvédelmi nyilatkozatban megjelölt célhoz szükséges mértékig és időtartamig kezeljük.

Amennyiben nem járulsz hozzá ahhoz, hogy személyes adataidat gyűjtsük és kezeljük, kérjük, ne bocsáss rendelkezésünkre ilyen adatot. Amennyiben már rendelkezésünkre bocsátottál személyes adatot és azt kívánod, hogy azokat a továbbiakban ne kezeljük és töröljük nyilvántartásainkból, kérjük, írj nekünk a nelli@slowbudapest.com e-mail címre.

Az általad rendelkezésre bocsátott információt más forrásból szerzett információval összekapcsolhatjuk, beleértve az olyan adatokat, amelyeket más szervezeteknek juttattál (azzal, hogy azok megoszthatók, illetve továbbíthatók), illetve a nyilvános forrásból beszerezhető adatokat. Ezen információk abban segítenek bennünket, hogy tökéletesebben tervezhessük meg honlapunkat. Ezen cél érdekében az általad szolgáltatott adatokat közreműködőinknek továbbíthatjuk, amelyek az adatokat utasításainknak megfelelően kezelik és védik. Amennyiben a személyes adataidat a fentiektől eltérő harmadik személlyel osztanánk meg, azt megelőzően kérjük ehhez hozzájárulásodat, és biztosítjuk személyes adataidnak a nyilvántartásainkból való törlésének lehetőségét is.

  • Kapcsolt honlapok

A Honlap tartalmazhat más honlapokra utaló linket. Ez utóbbi honlapok adatvédelmi politikája eltérhet a jelen honlapétól. Ezért kérjük, tanulmányozd át a Slow Products Kft. honlapján lévő linkről elérhető, illetve a honlap keretei között megjelenített más honlapok adatvédelmi nyilatkozatait. A Slow Products Kft. nem felelős az ilyen adatvédelmi politikákért vagy gyakorlatokért.

  • Egyéb, személyhez nem köthető adatok automatikus gyűjtése

Bizonyos esetekben egyéb, meghatározott személlyel nem összefüggésbe hozható adatok gyűjtésére is sor kerülhet. Ilyen adat például az általad használt böngésző, vagy az operációs rendszer típusa, annak a honlapnak a domain neve, ahonnan a mi honlapunkra vagy hirdetésünkre kattintottál. Ezeket az adatokat a látogatók igényeinek jobb megértése és így szolgáltatásaink és honlapunk hatékonyságának növelése céljából gyűjtjük.

  • A számítógép merevlemezén automatikusan elhelyezhető információ

Amennyiben megtekinted valamely honlapunkat vagy hirdetésünket, bizonyos adatok kerülhetnek tárolásra a számítógépeden. Ilyen információ lehet például a “cookie” vagy egy ahhoz hasonló fájl, amely lehetővé teszi számunkra, hogy az érdeklődésednek és preferenciáidnak megfelelően testre szabjuk honlapunkat. A legtöbb böngészővel lehetőséged nyílik arra, hogy a cookie-kat töröld a számítógépedről, megakadályozd azok telepítését, illetve hogy figyelmeztetést kapj, mielőtt a cookie tárolásra kerül a gépeden. Kérjük, szíveskedj böngésződ használati utasításait áttanulmányozni ezen funkciók megismerése érdekében. Felhívjuk a figyelmedet, hogy a cookie-k eltávolítása vagy elhelyezésük megakadályozása gátolhat honlapunk teljeskörű használatában. Lehetséges, hogy le kell töltened valamilyen alkalmazást vagy át kell állítani valamilyen biztonsági beállítást ahhoz, hogy a Slow Products Kft. honlapján lévő valamely információhoz hozzáférhess.

  • A személyes adatok védelme

A Slow Products Kft. biztonságosan kezeli az adatokat és ennek érdekében minden szükséges, a technika állása szerint elvárható technikai és szervezési intézkedést megtesz. A Slow Products Kft. a technika állása szerint elvárható módon védi a személyes adataidat a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, nyilvánosságra hozás, törlés, sérülés vagy megsemmisülés ellen. Amennyiben személyes adatot bocsátottál rendelkezésre, azt olyan szervereken tároljuk, amelyet a Slow Products Kft. megkísérelt megvédeni jogosulatlan hozzáféréstől vagy behatolástól. A Slow Products Kft. nem felel azért, ha hackerek jogellenes eszközök igénybevételével jogosulatlanul hozzáférnek az adatokhoz. Adataid megadásával hozzájárulsz ahhoz, hogy a jelen honlapra juttatott adatot Magyarországon kívül is lehet tárolni.

  • Kapcsolatfelvétel

Amennyiben személyes adatot bocsátottál rendelkezésre a slowbudapest.com honlapon keresztül, és ezen személyes adatok nyilvántartásainkból való törlését kívánod, kérjük, a következő címre írj levelet: nelli@slowbudapest.com

  • Jogorvoslat

Személyes adataiddal kapcsolatban Téged az alábbi jogok illetnek meg:

(i) tájékoztatást kérhetsz személyes adatai kezeléséről,

(ii) kérheted személyes adataidnak helyesbítését, illetve – a jogszabályban elrendelt adatkezelések kivételével – törlését,

(iii) követelheted az adataidnak jogellenes kezelésével vagy a technikai adatvédelem követelményeinek megszegésével Neked okozott kár megtérítését, kivéve, ha a kárt az adatkezelés körén kívül eső elháríthatatlan ok idézte elő, vagy amennyiben a kár a Te szándékos vagy súlyosan gondatlan magatartásodból származott.

Amennyiben úgy véled, hogy a Slow Products Kft. megsértette a jelen adatvédelmi nyilatkozatban, illetve az az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben foglaltakat, akkor ez utóbbi törvény 22. §-a alapján bírósághoz fordulhatsz.

Amennyiben bármilyen kérdésed van jelen adatvédelmi nyilatkozattal kapcsolatosan, kérdésedet a nelli@slowbudapest.com e-mail címre küldheted el.

Jelen nyilatkozat 2016. augusztus 21. napjától hatályos.

A Slow Products Kft. adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-90513/2015.