slow_bp_logo_fekete

A SLOW BUDAPESTRŐL

slow_how_logo
slow_seta_logo
mindfulness_logo
slow_blog_logo
ahn_logo
slowtime-cut

Szeretnénk megállítani az embereket egy pillanatra, hogy elgondolkozzanak azon, miért és hova rohannak, és hogy ez megéri-e nekik. 

A Slow Budapest az egyre gyorsuló világ kihívásaival foglalkozó kezdeményezésként jött létre 2012-ben. Az alapító, Krajcsó Nelli, a saját, túlhajszolt életére keresett megoldást, amikor találkozott egy, a nemzetközi slow mozgalomról szóló cikkel, ami hangosan üzente felé, hogy “Lassíts!”. Csapatával a kezdetektől arra keresi a választ, hogyan lehet a fogyasztói társadalomban, az információs túlterheltségben, és egy nagyvárosi környezetben egyensúlyt találni. 2012 óta a Slow Budapest olyan programok, kampányok és művészeti projektek megvalósításán dolgozik, amelyekkel a Slow Life filozófiáját közvetíti, ajánlásokat fogalmaz meg, és gyakorlati kapaszkodókat nyújt a lassú és fenntartható élet kialakítában, több millió ember számára.

A Slow Budapest célja a figyelem felhívása a túlhajszoltságra, és egy lassabb, egyensúlyra törekvő életmód népszerűsítése. Hiszünk abban, hogy a lassítás nem luxus, nem a sebességről, hanem a jelenlétről, a tudatosságról és a mindennapi döntésekről szól. Szeretnénk átadni azt a szemléletmódot, hogy a felgyorsult világban is meg lehet teremteni az egyensúlyt, de ahhoz meg kell azt ismerni és el kell fogadni. Fontosnak tartjuk a tudatos stresszmentesítést, az önsimereti munkát, a jelenlét gyakorlását, és a jó rutinok kialakítását. Nem értékeljük alul a kis lépéseket, nem hiszünk a csodareceptekben és nem dobálózunk életből kiragadott, magas szavakkal, kerüljük az ezotériát. Mi a folyamatban, a fenntartható változásban, a gyakorlati tudásban és a folyamatos önreflexióban hiszünk.

A lassítással a világon egyedülálló módon foglalkozunk, és minden programunk önálló fejlesztés eredménye. Munkánkban az egzisztenciális pszichológia, a pozitív pszichológia, az egészségpszichológia, a környezet- és a szociálpszichológia tudományára építkezünk, inspirációul az egyszerűség, a fenntarthatóság, a Do-It-Yourself szemléletmód és a művészeti tevékenységek szolgálnak számunkra. Szakmai programjainkon mindfulness, coaching- és tréningmódszereket, és művészetterápiás eszközöket alkalmazunk.

Az elmúlt években több mint 50 önkéntes és szakember, és legalább ugyanennyi partnerszervezet segítette a munkánkat. Egy elméleti és gyakorlati tudástár, egy biztonságos hely, élmény és inspiráció, és szakmai segítség szeretnénk lenni a követőink számára.

plant2

CSAPATUNK

krajcso_nelli_02
herendi-kata-2
gaspar_mariann-01-01
warmer_juli-02
szendrey_zselyke_02
sudar_gyorgyi_02
biro_eszti_02
aradi_csilla_02
gangel_gergo-01-01-01
galantai_juli_02
mayer_tomi_02
bodnar_alexandra_02
bodo_vera_02
farkas_martin_02
bitto_zsofi_02

KRAJCSÓ NELLI

nelli-01s

“Vidékről költöztem fel Budapestre, és túl nagynak, zajosnak tűnt hirtelen minden. Nem szerettem a várost, de tudtam, hogy ha itt élek, nem lehet kizárni a mindennapjaimból. 4 éve elkezdtem biciklizni. Azóta már 3 biciklit elhasználtam, de még most is, amikor biciklivel a Szabadság hídra érkezem, mintha filmben lennék, lelassul az idő, érzem a szelet az arcomon és a Duna illatát. Így rakok össze magamnak egy lassú, szerethető Budapestet.”

Krajcsó Nelli, mindfulness meditációs tréner és a Slow Budapest alapító-vezetője, egyesületünk elnöke. Csapatával 2012 óta vizsgálja a gyors-lassú témáját, és a lehetőségeket az egyéni egyensúly megtalálására. Folyamatosan tart előadásokat, egyike azon keveseknek, akik 3 TED színpadon is beszéltek már itthon. 2015-ben felkerült a La Femme 50 tehetséges magyar fiatal listájára, ő az első magyar anti-határidőnapló megalkotója, Budapesten biciklivel közlekedik, nincs okostelefonja, rendszeresen meditál és jógázik.

HERENDI KATA

herendi-kata-2

“Azt hiszem, a lassú azokat a pillanatokat jelenti, amik miatt sietünk, mert minél hamarabb szeretnénk odaérni hozzájuk. Számomra ilyen egy hosszú séta közben épületeket bámulni. Eső előtt leguggolni, és a hangyák nyüzsgését figyelni. Az első igazi “őszillatú” reggel. Addig olvasni, amíg a könyv súlyától el nem zsibbad a kezem. Írni – tollal, papírra. De a lassítani még ennél többet is jelent. Azt jelenti, hogy nem szabad elfelejtenünk, hogy az is a miénk, ami mellett elsietünk.”

Herendi Kata okleveles pszichológus-szakfordító, tanár, a Slow Budapest szakmai vezetője. A SlowHow előadássorozat szakmai kialakításáért felel és a Slow Együtt kihívásokat vezeti, mint például a Slow Együtt – 2017 májusi digitális detox kihívásunk. Ezen kívül rendszeresen olvashatsz tőle írásokat a Slow Blogon.  A Pszichoforyou online pszichológiai magazin főszerkesztő-helyettese. 

GÁSPÁR MARIANN

gaspar_mariann-01-01

“A lassítás számomra azt jelenti, hogy igyekszem az életem minden pillanatát megélni. Ne sodorjon magával a hétköznapok forgataga, hanem tudjak minőségi időt szentelni a számomra fontos személyeknek és dolgoknak.” 

Gáspár Mariann pszichológus hallgató, kortárs segítő, kórházban önkénteskedik, nagyon szeret sétálni és felfedezni Budapest zegzugait. A SlowHow előadássorozat projektkoordinátora. 

WÄRMER JULI

warmer_juli-02

“Vallom, hogy a városban járva mindig érdemes felfele is figyelni, az épületek díszítéseit megcsodálni. Nem csak ismeretlen utcákon járva, mert akár mindennapi jártunk-keltünkben is felfedezhetünk újabb és újabb meglepetéseket, ha kinyitjuk érzékszerveinket. Erre (is) nagyon jó gyakorlat és élmény egy slow séta.”

Wärmer Juli öt éve vezet városnéző sétákat külföldieknek és helyieknek egyaránt. Nagy Budapest rajongó, sétái során ezt a lelkesedést szeretné átadni a résztvevőknek. Slow sétáinkon találkozhatsz vele.

SZENDREY ZSELYKE

szendrey_zselyke_02

“Amikor már pár éve a dolgos és rohanó mindennapok váltották egymást, ahol a hétvégék csak egy elzsibbadt ember TV előtt való ‘töltődéséről’ szóltak, aki attól volt frusztrált, hogy ha épp nincs dolga, akkor reménytelenül haszontalannak érezte magát – jött a felismerés, hogy ez így nincs rendben.

Azóta elirigyeltem az olasz mentalitás híres életérzését, az édes semmittevést, és ügyelek arra is, hogy hét közben is megpróbáljam magam tölteni valamivel, pl. egy jó kis munka előtti reggeli a barátőmmel vagy egy masszázs, jóga, kreatív elfoglaltság a nap végén. Ezek segítenek abban, hogy hétvégére is maradjon egy kis lendület a tartalmas programokra, és meglegyen az egyensúly.”

Szendrey Zselyke a Slow Budapest vizuális ellenőre, az egyesületi elnökségi tagja, interior stylist, design-éhes, az eseményeink dekorációjáért és vizuális hangulatáért felel. Mindig is tudott azonosulni a slow értékekkel, ez a családjából hozott minták miatt van… meg mert mindig is rendszerellenes volt, és a rendszer ma azt mondja, hogy gyorsulj. A 2015-ös évben a slow esküvőkről írt posztja volt a legnépszerűbb írás a Slow Blogon. Olvasd el! 🙂

SUDÁR GYÖRGYI

sudar_gyorgyi_02

“Jelen lenni. Figyelni. Felfelé is nézni. Tanulni. Néha megállni. Reflektálni másokra, magamra. Csodálkozni, álmodozni. Érezni a füvet a talpam alatt. Nézni a fényt a szemhéjjamon keresztül. Bámulni a csillagokat. Lassan, élvezettel enni. Nyakig elveszni egy versben. Átadni magam annak, ami van. Csak létezni. Mélyeket lélegezni. Lélegezni.”

Sudár Györgyi a Slow Budapest lélekbúvára, főállású coach és művészetterapeuta, pszichológus hallgató, egyesületünk elnökségi tagja. A nevéhez fűződik többek között a Fenntartható Élet Program kidolgozása, a Slow Blogon a legnépszerűbb írása a létezés öröméről szólt.

BIRÓ ESZTER

eszti-01s

“Szerintem Budapest egy hatalmas, nyüzsgő ékszerdoboz: zajos felszíne alatt bújik meg a valódi, szerethető arca. Igazából nem is kell nagy dolgokat tennem, hogy láthassam, csupán figyelnem. A frissen sült pékáruk illatát, a buszon utazó szőke kislány kíváncsi tekintetét, a táskába septében bedobott alma élénk zöldjét, a szomszéd cica puha bundáját, a Szabadság híd járdáig leereszkedő ívét, a Deák téren kapható muffinok csokidarabkáit, az aluljáróban álldogáló virágárus néni csillogó szemeit… Lassulni annyit jelent számomra, mint jelen lenni és figyelmesnek lenni.”

Biró Eszti fotós, grafikus, a Slow Budapest programjait segíti kiszínezni, formába önteni. A Slow Sétáinkon fényképezőgépével a kezében találkozhatsz vele, de éppen a #slow52 projektjét is nyomon tudod követni a Slow Budapest Instagram oldalán. Többek között neki köszönhetjük a Slow Budapest 2016-os új arculatát.

ARADI CSILLA

aradi_csilla_02

“Lassulni nem mindenkinek egyszerű. Lehet, hogy át kell gondolnod, ki is vagy, és mik is a valódi prioritásaid. De megéri, mert mindeközben jobban megismerheted önmagad. Én például korábban azt hittem, hogy jó “multitaskingoló” vagyok, most viszont már tudom, hogy multitasking valójában nem is létezik…”

Aradi Csilla rendezvény- és esküvőszervező, a Slow Budapest csapatát és a SlowHow előadássorozat szervezését is ilyen területen segíti. Fáradhatatlan munkája és lelkesedése nélkül az éves csapatépítő napjaink se lennének ilyen jók.

GANGEL GERGŐ

gangel_gergo-01-01-01

“Van amikor úgy érzem lelassult az idő, megérkeztem, jelen vagyok. Furcsa, hogy ilyenkor ha egy teljes napig csak pihenek, nem foglalkozom a feladataimmal, a teendő listámmal akkor sem érzem, hogy elvesztegettem az időt vagy lemaradtam valamiről. Sőt kevesebb elvégzendő “fontos” feladatot látok magam előtt. Ez az érzés visszahozza a gyerekkorom. Amikor csak léteztem, mindig csak aznap, a jelenben. Mintha minden végtelen lenne. Számomra ez jelenti a szabadságot, hogy ember vagyok, hogy itt vagyok és élek. Erre mondom azt, hogy Slow.”

Gergő a Slow Budapest kreatív projektjeinek megvalósításában vesz részt. Elhivatott a fotózás iránt, mind digitális, mind analóg vonalon, ezáltal pedig számos fotós és videós anyagunk köthető a nevéhez, többek között a Slow Sétákon és a SlowHow előadásokon találkozhatsz vele fényképezőgépével a kezében. Több éves tapasztalattal a vizuális művészetek területén folyamatosan új ötletekkel segíti a Slow értékek közvetítését.

GALÁNTAI JÚLIA

galantai_juli_02

“Szerintem a lassítás az, amikor nem ész nélkül csinálod a dolgokat – amikor gondolkodsz és érzel, ahelyett, hogy a rutint követnéd vagy elvárásoknak akarnál megfelelni.

Szárnypróbálgatás, élménygyűjtés, felszabadulás. Valójában nem lassúság, sokkal inkább a saját tempód megtalálása.”

Galántai Juli a Slow Budapest kommunikációs projektjeiért felel, a SlowHow előadássorozat szervezésébe is ezt a tudását adja bele. A 2015-ös évben az ő keze munkáját és irodalmi jóízlését dicsérik az olyan népszerű slow Facebook morzsák, mint ez is.

MAYER TAMÁS

mayer_tomi_02

“Lelassulni nekem azt jelenti, amikor valamilyen tevékenységben tudatosan el tudok merülni úgy, hogy kikapcsol a külvilág (ide értem a semmittevést is). Ilyenkor megszűnik minden kinti „zaj”, elmélyülök, tudatos vagyok, jelen vagyok, békében vagyok és képes leszek a szépet meglátni.

Ezt életemben először a rajzolás váltotta ki, ma azt gyakorlom, hogy ilyet éljek át, amikor átbicajozok a Margithídon, amikor longboardommal gurulok a városban, túrázás közben, vagy csak amikor kedvenc dalaimat hallgatom.”

Mayer Tamás grafikus és illusztrátor, több mesekönyv rajzait készítette már el. A Slow Budapest új arculatát és a SlowHow előadássorozat grafikáit köszönhetjük neki!

BODNÁR ALEXANDRA

bodnar_alexandra_02

“Nekem a slow tudtomon kívül az evéssel kezdődött: nagyon szeretek jókat, nagyokat enni, a lehető legráérősebben. Egy jó hétvégi reggeli akár órákig is eltarthat nálam. Egy nagy ráismerést is kaptam a slow-tól: észrevettem, hogy mióta kevesebbet rohanok, és rutin üzemmód helyett tudatosabban figyelek a környezetemre és magamra, sokkal nehezebb stresszelni!” 

Bodnár Alexandra, gerinctréner és autodidakta dobos. A Slow Budapest eseményein segíti a csapatot, általában a SlowHow előadások bejáratánál találkozhatsz a mosolyával, ahol mindenkinek segít, hogy megtalálja a helyét.

BODÓ VERA

bodo_vera_02

“Ha az ember felnéz az ég felé, óhatatlanul lelassul – észreveszi a levelek mozgását,a madarak énekét vagy az épületek díszes homlokzatát. Ha egy kicsit kitekintesz a megszokott dimenziókból máris lassulsz egy picit. A másik kedvenc lelassulós élményem a kifli-párizsi-joghurt evés vízparton – a Dunánál, a Balatonnál vagy bárhol, ahol a háttérben hallom a víz mozgását.” 

Bodó Vera, a Stampedli bélyegzőinek megálmodója, a Slow Budapest önkéntese. Az eseményeinken segít a lebonyolításban, és 2013-ban slow grafikákat is rajzolt nekünk.

FARKAS MARTIN

farkas_martin_02

“A lassú nekem azt jelenti, hogy legtöbbször egy tudatos döntés eredménye, amikor mégis a sietséget választom, és ilyenkor nem várom el másoktól, hogy messziről félreálljanak az aluljáró lépcsőjén, csak hogy én gyorsabban haladhassak.”

Farkas Martin a Slow Budapest szakmai vonalát erősítette 2016-ban, pszichológus jelölt, kortárs segítő, konferenciaszervező, a SlowHow előadássorozat szakmai felelőse és elindítója volt, most éppen külföldön tanul. A Slow Blogon tudományos-ismeretterjesztő írásokat olvashatsz tőle, melyekkel a pszichológia hozzájárulását képviseli a slow szemlélethez. Olvasd el a stresszről szóló népszerű írását!

BITTÓ ZSÓFI

bitto_zsofi_02

“Szeretek a városban sétálni télen-nyáron. Megnézem az épületeket, a kis részleteket. Mindig örülök egy új helynek, történetnek, amit nem ismertem addig. Az én lassításom a séta.”

Bittó Zsófi 9 éve foglalkozik túravezetéssel Budapesten, érti és érzi a várost. Szereti a nemzetközi társaságot és szeret beszélni, ezért választotta ezt a szakmát. A Slow Séták kidolgozója, projektfelelőse és túravezetője volt 2014-2017 között. Amikor elkezdett sétákat vezetni, rájött, hogy nem ismeri Budapestet, azóta mindennap tanul valami újat a városról. A vele készült interjúnkat itt olvashatod.

2012 ÓTA LASSÍTJUK AZ ORSZÁGOT

evszamok_12

“Lassúság – lehetőség a teljességre.” TEDx Youth Budapest előadás Krajcsó Nellitől

evszamok_13

Budapest Termelői Piac térképe – Szeretjük a helyit!

Ajándékozz időt! fotósorozat

A világ I. Slow Hete – Lassíts, Budapest!

Heti slow tanácsok – Slow Grafikák

“Üdv otthon!” TEDx City 2.0 előadás Krajcsó Nellitől

Légy része a slow forradalomnak! – Gyors és lassú gondolatok

evszamok_14

Budapest Slow Térképe – Kedvenc lassú helyeink Budapesten

Slow Séták – Városi séták Budapesten

evszamok_15

II. Slow Hét

Fenntartható Élet Program – hosszú távú lassító program

Slow Blog – Ha lelassulsz, az élet tartalommal telik meg!

Sürgősen lassítsunk! film magyar felirattal a Slow Budapesttől

Anti-határidőnapló – Tervezz magadnak szabadidőt!

Make the most of your holiday – don’t rush” TEDx Budapest Klub@Sziget előadás Krajcsó Nellitől

evszamok_16

Slow How előadássorozat – havi létformáló előadások

Mindfulness Tréningek, Mindfulness és Testidő Tábor – a tudatos jelenlétért

Antihataridonaplo.hu webshop

evszamok_17

Slow Együtt kíhvások a Facebookon

Slow Time – Tudatos Lassítás Program

plant2

MÉDIAMEGJELENÉSEINK

A slow jóságáról sok helyen beszéltünk már

 • 2017. 12. 12. Játéksziget.hu “Slow Karácsony – Ajándékozd az idődet az ünnepekre
 • 2017. 12. 12. Újraterveztem.hu “Csak egyenesbe akartam kerülni.” interjú Krajcsó Nellivel a Slow Budapestről
 • 2017. 12. 11. HR Portál “Megérkezni az ünnepek gondolatához a slow life szellemében”
 • 2017. 12 .11. Pszichoforyou “Slow Karácsonyt mindenkinek” interjú Krajcsó Nellivel
 • 2017. 12. 11. Örömterv Blog #sikeresnők mélyinterjú Krajcsó Nellivel a sikerről
 • 2017. 11. 19. Mindset Pszichológiai szaklap ajánló a 2018-as anti-határidőnaplónkkal
 • 2017. 11. 11. Zizi Kalandjai ajánló a 2018-as anti-határidőnaplónkkal
 • 2017. 05.24. Nők Lapja Café “Egyhetes slow kihívás” riport
 • 2017. 02. 03. Pszichoforyou összefoglaló írás és interjú Krajcsó Nellivel a slow-ról
 • 2016. 12. 19. HR Portál ajánló a 2017-es anti-határidőnaplónkkal
 • 2016. 12. 16. Wmn.hu ajánló a 2017-es anti-határidőnaplónkkal
 • 2016. 12. 15. Könyves Blog beszámoló a 2017-es anti-határidőnaplónkról
 • 2016. 12. 05. We Love Budapest ajánló a 2017-es anti-határidőnaplónkkal
 • 2016. 05. 24. Blokk Style videóriport Krajcsó Nellivel
 • 2016.04. 14. Mindset Pszichológiai Szaklap tudósítás 1. és tudósítás 2. az első SlowHow előadásunkról
 • 2016. 03. 09. Hirado.hu interjú a slow mozgalomról és a Slow Budapestről
 • 2016.02.12. Szeretlek Magyarország interjú Krajcsó Nelli, Slow Budapest alapítóval
 • 2016.01.26. Itthon.blog.hu városi séta összefoglaló a slow sétáinkkal
 • 2015. 12. 14. Marieclaire.hu ünnepi ajánló a 2016-os anti-határidőnaplónkkal
 • 2015. 12. 08. PandArte blog karácsonyi ajánló a 2016-os anti-határidőnaplónkkal
 • 2015. 12.01. Nők Lapja Évszakok interjú Krajcsó Nelli, Slow Budapest alapítóval
 • 2015. 11. 29. Délután Magazin ajánló a 2016-os anti-határidőnaplónkról
 • 2015. 11. 27. Urbanplayer.hu cikk a 2016-os anti-határidőnaplónkról
 • 2015. 09. 07. Petőfi Live – Én vagyok itt bemutató riport a Slow Budapestről
 • 2015.09.03. Wmn.hu cikk az életmódváltásról
 • 2015.06.15. Slow Hét ajánló az Urbanplayer.hu-n
 • 2015.06.15. Slow Hét Olvasós napi összefoglaló a Rukkolán
 • 2015.06.14. Hír24 ajánló a 2015-ös Slow Hétről
 • 2015.06.13. Marie Claire ajánló a 2015-ös Slow Hétről
 • 2015. 06.06. Duna TV – Csodabogár riport a csapattal (14. perctől)
 • 2015.05.01. National Geographic, ng.hu cikk a slow filozófiáról
 • 2015. 04.24. La Femme Magazin 50 tehetséges fiatal lista Krajcsó Nelli, Slow Budapest alapítóval
 • 2015.03.18. Wellness Magazin slow tippek kezdőknek
 • 2015.03.17. Nők Lapja riport a slow sétáinkról
 • 2014.12.16. Dívány ajánló az anti-határidőnaplónkkal
 • 2014.12.05. Ökuanyu blog ajánló az anti-határidőnaplónkkal
 • 2014. 12.04. ReCity interjú Krajcsó Nelli, Slow Budapest alapítóval
 • 2014.11.14. Urbanplayer.hu ajánló az anti-határidőnaplónkról
 • 2014.11.14. Éva Mgazain – A nap tippje az anti-határidőnaplónkkal
 • 2014. szeptember: Marie Claire interjú a nyári szabadságok utáni slowzásról
 • 2014.07.29. HVG.hu helyajánló a slow térképünk alapján
 • 2014.07.18. PS magazin Top 5 ajánló a slow térképünkkel
 • 2014.07.16. HVG – A Nő cikk slow work témában
 • 2014.06.28. Urbanplayer.hu nagy slow teszt 
 • 2014.06.08. Duna TV slow adás a természet és a slow kapcsolatáról (29. rész)
 • 2014.05.25: TV2-Napló riport a munkahelyi stresszről
 • 2014.05.07. Metropol interjú, Slow@Work fókusszal
 • 2014.04.29. RTL KLub Híradó riport a Slow térképünkről
 • 2014.04.24. szeretlekmagyarorszag.hu cikk a Slow térképünkről
 • 2014.04.16. HR Portál cikk a Slow@Work kezdeményezésünkről
 • 2014.03.04: The Economist Intelligent Life cikk
 • 2014.03.23. Index.hu cikk a 2014-es terveinkről
 • 2014.01.23. We Love Budapest cikk
 • 2013.12.02. szeretlekmagyarorszag.hu Ajándékozz időt! ajánló
 • 2013.12.02. Európai Ifjúsági Portál Ajándékozz időt! ajánló
 • 2013.11.28. evamagazin.hu Ajándékozz időt! ajánló
 • 2013.11.13. Nők Lapja Slow Life különszám cikk a lelassulásról
 • 2013.11.13. HVG Jövő cikk a lassú városi létről
 • 2013.09.20. Krajcsó Nelli TEDx City 2.0 előadása
 • 2013.09.19. HVG Business cikk a digitális méregtelenítésről
 • 2013.09.17. Budapest blog videóriport
 • 2013.06.19. LilaFüge Slow Hét-Reggelizz! beszámoló
 • 2013.06.19. szeretlekmagyarorszag.hu Slow Hét ajánló
 • 2013.06.19. index.hu Slow Hét-Olvass! beszámoló
 • 2013.06.18. Jóhír Adó Slow Hét beszámoló
 • 2013.06.18. hír.ma Slow Hét-Olvass! ajánló
 • 2013.06.18. Fűszer és lélek Slow Hét-Reggelizz! beszámoló
 • 2013.06.14. pozitivnap.hu Slow Hét ajánló
 • 2013.06.14. classy.hu Slow Hét ajánló
 • 2013.06.13. ellemagazin.hu Slow Hét ajánló
 • 2013.06.13. player.hu Slow Hét ajánló
 • 2013.06.13. Le Cool magazin Slow Hét ajánló
 • 2013.05.06. Jóhír Adó interjú
 • 2013.02.08. Tudás.fm interjú
 • 2012.12.11. HVG Extra Business cikk a lassú üzleti vezetésről
 • 2012.11.27. MR2 Petőfi Rádió: interjú a Kultúrfitneszben
 • 2012.11.26. ellemagazin.hu cikk a Slow Budapestről
 • 2012.11.26. kamaszpanasz.hu cikk
 • 2012.11.17. Krajcsó Nelli TEDxy@Budapest előadása
 • 2012.10.15. Café Babel cikk a Slow Budapestről
 • 2012.10.06. Jöttszembe interjú a Rádió Q-n
 • 2012.09.21. Dél-Magyarország, Kisalföld cikk a slow mozgalomról
 • 2012.09.15. National Geographic Nap – Slow Budapest előadás

hirlevel_icon

Iratkozz fel hírlevelünkre!

És mi elküldünk neked egy hosszabb, slow filozófiai szakmai összefoglalót “A lassúság művészete” címmel.

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot

Kövess minket egyéb csatornáinkon is!

facebook_circle_color-80instagram-512-2app-pinterest-icon-80